Kommer justin til Norge?? Se svaret.. -.-

dette er et intervju topp hadde. :)

Det siste halvåret har tenåringssensasjonen Justin Bieber (16) reist rundt hele USA og Canada og holdt konserter i 85 byer til mer nesten 2 millioner fans.

Nå som turneen på det nord-amerikanske kontinentet nærmer seg slutten (den siste holdes i 23. desember i Atlanta), har "Baby"-hitmakeren gode nyheter for fans andre steder i verden.

Denne uken annonserte nemlig Justin at han ville holde sin aller første konsert i Storbritannia i mars og i natt (norsk tid) avslørte han at han vil holde hele 8 konserter i landet den måneden.

4. og 5. mars vil han holde to konserter i Birmingham, 11. mars i Liverpool, 12. mars i Newcastle, 14. og 16. mars på O2 Arena i London og 20. og 21 mars vil han stå på scenen til MEN Arena i Manchester.

De av dere som lurer på om han noensinne vil besøke Norge - må dessverre vente - til tross for at flere fans her hjemme tror det er bekreftet.

- Ikke bekymre dere Europa... Asia.. Australia.. og snart Sør-Amerika og Afrika... Vi kommer dit også!! innrømmet hitmakeren på sin personlige Twitterside mandag 15. november.

Det ventes at Justin Bieber vil annonsere flere konsertsteder i Europa i løpet av de neste ukene.Så kommer egentlig Justin til Norge på en stund? Jeg vet ikke når dette intervjuet var men det var nok i Februar.

Hvis dere vet noe annet enn meg så kommenter gjærne. Kritikk og positive ting!

Jeg kan legge ut en post hvor det er endel intervjuer med Justin!!

- Caroline <3


Justin er en av verdens aller største stjerner i sitt segment. Foto: All Over PressQ: skal du på jb konserten i Norge?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Kategorier

Arkiv

hits